Stor insats efter skottlossning vid rån i Hjulsta

| 12 december, 2020

Vid 17-tiden på fredagseftermiddagen larmades polisen till Hjulsta i Stockholm då en person hade blivit rånad. Enligt polisen ska flera personer med pistoler eller pistolliknande föremål tilltvingat sig den rånade personens bilnyckel.
Stockholmspolisens presstalesperson Åsa Wallentin sade: “Det finns en uppgift om att någon av gärningspersonerna har avlossat skott mot bilen, som stod stilla.”
Polisen var snabbt på plats med flera patruller men när de kom fram var dock den aktuella bilen kvar på platsen och uppgifterna om det exakta händelseförloppet är något oklara. Polisen inledde en förundersökning om grovt rån och grovt vapenbrott, senare på fredagskvällen meddelade polisen att brottsrubriceringen försök till mord lagts till gällande skottlossningen mot bilen. Ingen person ska ha kommit till skada vid rånet och skjutningen.

https://www.expressen.se/nyheter/stor-polisjakt-efter-pistolran/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.