Två män i 20-årsåldern blev misshandlade i Moheda när de konfronterade stenkastande ungdomsgäng

| 12 december, 2020

Vid 21.30-tiden på fredagskvällen kallades polisen till Moheda i Alvesta kommun efter att två män blivit misshandlade. Händelseförloppet började med att två män i 20-årsåldern kom körande i en bil genom Moheda då de blev utsatta för stenkastande ungdomar. När då männen stannade och konfronterade stenkastarna så blev männen misshandlade. Enligt uppgift ska det varit ett flertal ungdomar som var med om både stenkastningen och misshandeln. Den ena av de misshandlade männen blev så svårt skadad att han fick föras med ambulans till sjukhus. Enligt polisen så ska ungdomarna använt tillhygge i misshandeln. Polisen skrev en anmälan om grov misshandel samt en anmälan om misshandel av normalgraden i ärendet. Polisen sökte de våldsamma ungdomarna under fredagskvällen och natten men ännu på lördagsmorgonen hade polisen har ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/unga-kastade-sten-pa-bil-misshandlade-forare/?fbclid=IwAR17gLYz3MrBcZIGjKLq7HWwOh_QcS5Qu5gnlJ0EQFTeIN8A_tP0tlaF3h4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.