Två till sjukhus efter “bråk” utanför ICA-butik i Svedmyra

| 12 december, 2020

Under natten mot lördagen misshandlades två personer vid ett större ”bråk” utanför en ICA-butik i Svedmyra i södra Stockholm. Enligt polisen ska det varit ett ”bråk” mellan ett tiotal personer utanför ICA-butiken men också inomhus i en byggnad i närheten. De inblandade ska alla ha varit i övre tonåren och i 20-årsåldern. De två skadade fick föras till sjukhus för vård, men skadeläget är inte känt. Polisen har startat en förundersökning om misshandel i ärendet, men ingen ska ha blivit gripen under natten.

https://www.expressen.se/nyheter/tva-till-sjukhus-efter-storbrak-vid-ica-butik/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.