Man skjuten genom fönster, är enligt uppgift inte livshotande skadad

| 13 december, 2020

Stockholmspolisen fick ett larm vid 8.50-tiden på söndagen om en skjutning i Rinkeby. Enligt uppgift ska då en man hittats skadad i en bostad. Polisen sade under morgonen att det var oklart hur skottskadorna på mannen uppstått, de tror att någon eller några har skjutit genom ett fönster, men på morgonen var det inte bekräftat.
Stockholmspolisens presstalesperson Carina Skagerlind sade: “Det bygger på uppgifter från folk i bostaden, bland annat.”
Polisen säger att den skadade är en vuxen man och att hans skador inte ska vara livshotande.

Skjutningen utreds som misstänkt mordförsök och grovt vapenbrott. Polisen har under söndagen letat efter troliga gärningspersoner. De är också på plats för att säkra eventuella hylsor, men det är väldigt oklart om det är det som det är frågan om eller något helt annat. Polisen har under morgonen och förmiddagen haft flera patruller och hundar som söker i området. Det har genomförts dörrknackning i området. De kontrollerar också övervakningskameror i närheten. Men ännu på söndagskvällen är ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/man-hittad-skadad-misstankt-mordforsok/ https://brottsplatskartan.se/stockholms-lan/mord-drap-forsok-stockholm-rinkeby-182392

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.