Inte skattebetalarna som betalar för Corona-sms, det gör mobiloperatörerna. Löfven är säkert iallafall stolt över att han lyckats skicka ett sms.

| 14 december, 2020

Kostnaden för de 22 miljoner sms som skickats ut av FMH och regeringen är alltså inte “gratis” för alla. Det förklarar Jeanna på Krisinformation.se på twitter

Det är denna gång “gratis” för skattebetalarna, istället är det Sveriges mobiloperatörer som får betala för detta intetsägande sms där man informerar befolkning om mest ingenting angående coronaviruset.

Alltså precis på det manér Löfven själv föredrar när något viktigt ska förmedlas: Att förklara mest ingenting om någonting viktigt.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

3 tankar på “Inte skattebetalarna som betalar för Corona-sms, det gör mobiloperatörerna. Löfven är säkert iallafall stolt över att han lyckats skicka ett sms.

 1. Lisa

  Inkvotering är aldrig bra. Här har det nog inkvoterats en hel del för att lyckas få ihop ett så slagkraftigt och intelligent textmeddelande. Kan det vara genusvetenskapens senaste landvinningar som har används? Stollar finns det gott om, särskilt i de svenska myndigheterna.

  Svar
 2. Rulle

  Tänk om man ändå hade haft en utbildad regering. Vad bra det hade varit. Nu blir vi utskrattade igen.
  Vad tänker världen om dessa fånar?

  Svar
 3. ulf

  Socialister ser ned på utbildning och bildning som något fult och avskyvärt.Nej ,de prioriterar alltid obildat folk,se bara på regeringens sammansättning 🙄 Trots att socialistländer fortfarande är u länder driver man sina gamla uttjänta mantran med dårars envishet.Det är bara den bildade västvärldens och vissa länder i asien där människor drivit utveckling.,se bara på utvecklingen i te x mellanöstern …..🙄🙄totalt utvecklingsstopp i tusentals år som fortfarande pågår utan slut,enbart misär.
  Dit vill Löfven o co eftersom man nu flyttar presterande svenska elever till skolorna i de sk utsatta områdena så alla skall dras ned i det obildades träsk skara.Alla S styrda kommuner gör så överallt efter order från S ledningen med sina stödpartier.Fullkomlig renodlad S dårskap,analfabeter och andra outbildade skall väl inte dra ned svenska ungdomar till samma nivå !!! De som röstar på S. mp och övriga svikar partier måste ändå se vad deras egna barn utsätts för…….eller fattar de inte vad de röstar på ? Socialister saknar bildning och utbildning för de tycker inte att det har något som helat värde….En sjuåring begriper bättre……🙁🙁S raserar svensk skola till att bli en u lands skola,medlöparpartierna skall även de hållas ansvariga .Det är ett svek mot svenska presterande skolelever i alla kommuner,avskyvärt.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.