Johan Westerholm: Intervjun med Federley väcker fler frågor än den ger svar på

| 14 december, 2020
Avesta Tidning och Dalarnas Tidningar. Montage.

Europaparlamentarikern Fredrick Federley, C, har nu börjat kommunicera med sin omvärld. Men en kommunikation som resulterar i fler frågor än vad den ger svar på.

Helgens största inrikespolitiska nyhet kom att bli när den blivande f.d europaparlamentarikern Fredrick Federley, C, nu börjat ge sin version av det händelseförlopp som Stoppa pressarna avslöjat. Ett händelseförlopp som till slut ledde till att Federley aviserat att han lämnar alla sina uppdrag.

Federley har nu börjat kommunicera för att räta ut frågetecken och bemöta påståenden men kommunikationen väcker fler fler frågor än den ger svar. Stoppa pressarna gick under söndagen i en artikel i genmäle och pekade på några av anomalierna i Federleys version.

Att Federley väljer två lokala tidningar, Dalarnas Tidningar och Avesta Tidning, och inte någon av de större redaktionerna är i detta fall naturligt. Bägge varumärkena som idag ägs av Bonnierkoncernen står Centerrörelsen nära som tidigare tillhörde koncernen Mittmedia vilken i sin tur tidigare ägdes av Centerpartiet. Ansvarig utgivare för Avesta Tidning är Gabriel Ehrling Perers som även är politisk redaktör för Dalarnas Tidningar som även genomförde intervjun med Federley.

Johan Westrholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.