15-årig flicka skadad efter explosion på skola i Vänersborg

| 15 december, 2020

Polis och räddningstjänst larmades vid 09.30-tiden till en skola i Vänersborg då det skett en explosion av någotdera slaget. Räddningstjänstens inre befäl säger att det handlade det om en smällare Men inte vilket typ av smällare som sprängts inne på skolan. Vid 10-tiden visste de heller inte var smällaren sprängts av. Men sprängningen hade skadat en flicka i 15-årsåldern och hon är förd med ambulans till sjukhus med någon form av ögonskada. Polisen har utrett under förmiddagen och vid 11-tiden så meddelar polisens presstalesperson Thomas Fuxborg att man då utreder om det handlade om en banger som sprängts inne på skolan. Polisen har skrivit en anmälan om skadegörelse och vållande till kroppsskada i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/larm-om-explosion-pa-skola-var-smallare/?fbclid=IwAR1PUsAp9eQsvjSgdMuNHVxTetCxmkCwLh2vme5afkqWgWaQ-2IztZN03a8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.