Flera personer försökte sätta eld på ett 20-tal bilar på Holger Danskes gata i Helsingborg

| 16 december, 2020

Strax efter klockan fyra på natten mot onsdagen blir polisen uppringda av en person som berättar att ett flertal personer försökt att tända eld på bilar på Holger Danskes gata i Helsingborg. Personerna ska därefter lämnat platsen i en bil. När polisen kommer till platsen så konstaterar de att någon form av brännbar vätska hade hällts ut på ett tjugotal bilar, men utan att någon av bilarna börjat brinna. Vid larmet fick polisen nog ett signalement på bilen som försvann från Holger Danskes gata för lite senare kunde en personbil stoppas i Ramlösarondellen.

Polisen skriver på sin hemsida: “I samband med den efterföljande kontrollen gjordes en del fynd i bilen som kan sättas i samband med ärendet på Holger Danskes gata.”
I bilen satt fyra män i 20- till 25-årsåldern och alla greps på platsen misstänkta för försök till grov skadegörelse. Enligt polisen är det fortfarande okart varför bilarna skulle sättas i brand. De fyra gripna har inte kunnat lämna någon förklaring på detta.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-personer-forsokte-satta-eld-pa-20-bilar/?fbclid=IwAR0HT5kKR7gxsYe8tPHwM4BcLNh0LLyUHy2w-eHOsHgQ00FD7qCAn-CNOO4

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.