Torbjörn Tegnhammar på Facebook: MALMÖBORNA FÅR BÖTA TIO MILJONER OCH INGEN ANSVARIG STÄLLS TILL SVARS

| 16 december, 2020

Malmö stad placerade gängkriminella i lyxlägenheter med städhjälp på bästa adress vid havet. De kriminella fick också åka på en bjudresa till Sälen. Den här förnäma behandlingen syftade till att få dem sluta med knark och brottslighet. Det makalösa slöseriet med skattepengar fick märkligt nog INTE effekten att de slutade begå brott. De fortsatte med knark, vapen, sprängmedel och våld (bland annat mordförsök). 

Socialförvaltningen har för HUNDRATALS MILJONER kronor köpt stödboendetjänster utan att upphandla på det vis som lagen tydligt föreskriver. För detta ska Malmös skattebetalare nu bötfällas 10 miljoner kronor av Konkurrensverket. Konsekvenser för ansvariga chefer, tjänstemän och politiker? Nej, inga alls. 

Varför toppas SVT-nyheten med socialförvaltningens kommunikationschef? Nämndens ordförande, socialdemokraten Sedat Arif, valde helt enkelt att hålla sig undan: ”Sedat Arif (S) är kommunalråd med ansvar för socialtjänst. Han avböjer att kommentera Konkurrensverkets beslut.” 

De som har slösat bort Malmöbornas pengar på det här sättet borde ställas till svars. Att hantera skattebetalarnas pengar på det här sättet borde vara olagligt. Sverige måste återinföra tjänstemannaansvar. 

Socialdemokraten Sedat Arif blev ordförande i den ansvariga nämnden vid dess bildande 2017. Sedan dess har miljarder runnit genom hans fingrar till väldigt liten nytta. Han är uppenbarligen inte rätt man på den positionen. Malmöbornas enda möjlighet att agera är att rösta bort S och deras stödpartier. Det skulle spara Malmöborna väldigt mycket pengar.

Torbjörn Tegnhammar på Facebook

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/malmo-tvingas-betala-10-miljoner-i-skadestand?fbclid=IwAR0uSuloa8fLmUlxSdqb0EAMWg6K4MbopoPwnyHjZS1x2TKi7S30uJkTgLQ

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/det-har-visar-granskningen?fbclid=IwAR3ykj_wMO268I_6qAS5HpGWbVhTDbe4zlURi07H-bPFpW0LrYmyrO_lGiA


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.