Centern och pedofilhärvorna

| 17 december, 2020

Det är inte särskilt märkligt att fler med mig idag funderar lite extra på Centers ungdomsförbund och deras stämma 2019. 

Under helgen 2019 ville man att stämman skulle ta ställning för att slopa byxmyndighetsåldern. Det skulle alltså ha inneburit, om förslaget hade gått igenom, att vuxna skulle kunna ha sex med barn som anses vara tillräckligt mogna för att ge samtycke.

Nu gick förslaget, av förklarliga skäl, inte igenom. Det finns trots allt en och annan klok centerpartist i frågor som dessa. 

Med rätta möttes förslaget av hård kritik, bland annat därför att det mycket märkliga synsättet skulle öppna upp för pedofiler att övertala och utsätta utsatta barn för sexuellt våld. 

I ljuset av de pedofilskandaler som nu sker inom C är det närmast makabert att låta sig påminnas om ungdomsförbundets stämma 2019. Om förslaget hade gått igenom hade man försvårat bekämpandet av sexuellt våld mot barn och samtidigt underlättat för pedofiler att vara just pedofiler. 

Det här har fått mig att fundera lite på kulturen inom Centerpartiet. Varför ens vilja luckra upp lagar som är satta för att skydda barn från sexuellt våld? Som finns där för att förhindra pedofiler? 

Det är uppenbart att kulturen inom Centern är mer tillåtande och kanske är det anledningen bakom att just pedofiler söker sig till just det partiet. Det är min egen hypotes, alltså inte något som jag kan leda i bevis mer än att hänvisa till de pedofilskandaler som just händer inom C. Frågan är onekligen intressant. I ljuset av de pedofilskandaler som nu sker inom Centerpartiet framstår de ändå som rent logiska.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Centern och pedofilhärvorna

 1. Carl den 12

  Vi har alla varit 15 år gamla och många kan intyga, att en 15-åring inte är mogen för ett sexuellt samspel.
  Man bor fortfarande kvar hemma hos sina föräldrar och är juridiskt ett barn fram till 18 års ålder❗❗❗

  Calle är helt övertygad om att det sk sexlivet internet visar upp, INTE är till fördel för ett bra sexliv för unga💔
  Och att sänka åldern för debut, gynnar störda sk vuxna människors behov att möjliggöra övergrepp🙈🙉🙊

  Varför inte ställa denna fråga till landets Gynakuter❓❓❓

  Svar
 2. ulf

  Centerpartiet framträder i sin rätta dager.Verkar vara helt i fritt fall och Lööf försöker släta över snuskigheterna i efterhand.Fullständigt vidrigt 🤮 Undrar hur många äckelpedofiler och islamister som borde rensas ut därifrån 🤔 Nu hjälper inte tillgjorda käcka tillrop som ” fjamåt” längre .🙄🙄 Bevisligen en sjuk och frånstötande kultur av lögner och äckel.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.