INBÖRDESKRIG? VEM ÄR FIENDEN? Försvarsministern: ”Sverige ska rustas för krig på svensk mark”

| 17 december, 2020

“Regeringens nya satsning på försvaret görs för att Sverige i värsta fall ska kunna möta ett krig på svensk mark. Det säger försvarsminister Peter Hultqvist (S) till Dagens Nyheter.

– Syftet är att det inte ska inträffa något. Men vi måste planera vårt försvar och orka säga vad det här handlar om, säger han.

Under torsdagen beslutade regeringen om en 40-procentig ökning av försvarsanslaget fram till 2025. Det innebär att försvarsbudgeten från 2020 till 2025 växer med nästan 29 miljarder kronor till totalt 89 miljarder.”

Omni


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 7
 •  
 • 2
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “INBÖRDESKRIG? VEM ÄR FIENDEN? Försvarsministern: ”Sverige ska rustas för krig på svensk mark”

 1. Gena

  “orka säga vad det här handlar om, säger han.”
  Jag men säg då. Töntarna i “regeringen” är tydliga som vanligt.
  Att möta ett krig på svensk mark görs bäst genom att skicka ut alla genuspedagoger, fega och korrupta myndighetspersoner och annat elände på fältet. Fienden vänder direkt.
  Läs upp alla värdegrunder i megafon. Den nedbrytande psykologiska effekten är enorm maximerad. De har ju lyckats förstöra “Sverige” på kort tid, så varför inte använda samma effektiva strategi i krig med andra?

  Svar
 2. Valentin

  Bytt REGERING! En billigare och effektivare lösning!! DENNA “krigsminister” är patetiskt mentalsjuk och mimar “patriotism” medan landet slåss sönder kriminella och människor dödas… Och en fråga: skall Sverige kriga mot Ryssland? eller mot dessa kriminella som invaderat landet! Han är galen och VILL se den Ryska flagan på riksdag! Dessutom: efter Hiroshima och Nagasaki tro jag INTE att nästa krig blir till med….Kalasjnikov!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.