16-årig tonårsflicka står åtalad för utpressning av dömd sexbrottsling

| 18 december, 2020

En äldre man i Malmö har dömts för sexuellt övergrepp mot barn i fjol då han förgrep sig på en 14-årig flicka efter att han bjudit hem henne och hennes 16-åriga kompis till sitt hemmaspa där han senare förgrep sig på 14-åringen. Men nu står även den 16-åriga flickan som blev hembjudna åtalad. Hon ska ha pressat mannen att betala 400 000 kronor för att inte anmäla eller sprida filmklippet på övergreppet som hon hade filmat. Att övergreppet och utpressningen kunde avslöjades för polisen går att tacka personalen på Media Markt på Svågetorp i Malmö.

Detta efter att de fattat misstankar då den äldre mannen tecknade dyra mobilabonnemang till tre unga flickor och larmade polisen. I ett sms till mannen från 16-åringen stod det “Vi ska ha 400 tusen kronor i slutet av veckan.” I sms:et stod det också att om de inte fick pengarna skulle hans familj informeras om vad som hänt. Mannen är som sagt var redan dömd för brottet, men vilket straff den 16-åriga flickan får är ännu inte känt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tonarsflicka-atalas-for-utpressning-efter-overgrepp/?fbclid=IwAR2aq5ZVApNG7HHURwsej6lJihh45i77_zww1mmNNSZdEJi0qqaZjK7uTic https://www.sydsvenskan.se/2020-12-17/tonarsflickor-utpressade-domd-sexbrottsling-pa-400-000

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.