Ännu en centerpartist – blottade sig för barn

| 18 december, 2020

Joakim Magnus Lamotte skriver om ännu en pedofilskandal inom Centerpartiet. Det är nog dags att det här partiet granskas. Förvisso är just den här pedofilen inte längre aktivt inom partiet men det är inte utan man frågar sig vad slags kultur som finns inom partiets väggar. 

Att Centerpartiet är tillåtande över anständighetens gräns står bortom all tvivel. De har (CUF) lagt förslag om kunna ha sex med barn. Möjligen förklarar det varför C drar till sig individer med en sjuklig uppfattning om sex och relationer. 

Denna gång handlar det om en 54-årig, tidigare förtroendevald inom C som blottade sig för nio-åriga flickor. Cynismen i att hans hjärtefrågor låg inom skola och miljö går knappats att undvika. 

Enligt domen knäppte mannen upp sina byxor och blottade sitt könsorgan medan han närmade sig flickorna. Vid att annat tillfälle utsatte han han en 11-årig flicka för samma sak. 

Jag ifrågasätter starkt Centerpartiets uttalanden om hur viktigt det är att värna barn. För som det ser ut nu uppfattar jag C som ett parti som inte anser barn vara skyddsvärna, tvärtom används de eller ses på som förbrukningsvaror för vissas sexuella perversioner. 

Det ska dock tilläggas att långt ifrån alla förtroendevalda inom C är perverterade eller sexuellt sjuka. Det är såklart olyckligt för dem som nu riskerar dras även en och samma kam. Men något är riktigt uppåt väggarna fel inom partiet som uppenbart drar till sig individer med en snedvriden syn på barn och sexualitet.

https://www.facebook.com/713993068695287/posts/3733036720124225/?d=n


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 6
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.