Maktgalenskap som drabbar ett helt land: Inget land hade accepterat Löfven som statsminister

| 18 december, 2020

Det finns inget land, eller företag som hade accepterat Löfven som statsminster eller chef. Det vill säga om inte landet/företaget redan drevs av maktgalna individer. 

Sedan en tid tillbaka har vi nåtts av nyheter om hur barn rånas, förnedras, våldtas och torteras i vårt samhälle. Det är knappt möjligt att förstå den rädsla och skräck de måste ha upplevt, eller föräldrar as vanmakt när de ser sin älskade unge sönderslagen. 

Jag känner en djup oro. Vanliga hederliga människor, men kanske framför allt barn vågar inte längre vistas i samhället utan att vidta försiktighetsåtgärder. Det värsta är att oavsett vilken regering Löfven styrt är han en del i att med sin makt försöka skrämma folket till tystnad. Ofta under förevändningen att det är rasism. 

Vi får ta del av andra makabra nyheter. Exempelvis om hur två män hösten 2016 ansökte om studiemedel hos CSN för att resa till Egypten för ”språkstudier”. Tillsammans fick de 160 000 kronor för att utbilda sig i att mörda, tortera och slakta människor. Båda var sedan länge hos IS, och det var också därifrån (Syrien) man fortsatte att ansöka om studiemedel. Den så kallade fortbildningen och det mördandet har du och jag bidragit till. Löfvens blindhet och rädsla för att stöta sig med sin nya grupp väljare har omvandlat varje skattebetalare i Sverige till en slags IS-terrorist.

Regeringen har länge vetat om att svenska IS-terrorister har kunnat leva på bidrag. Ändå spelar de förvånade, inte minst gör Ardalan Shekarabi (S). Det är skamlöst. De såg väl de inte komma, men återigen, de vill inte ta i problemet eftersom det riskerar deras nya väljares röster. Vad var det Löfven sa? Vi kommer aldrig kritisera islam. Och det är verkligen ett löfte han har hållit. 

Dåvarande kulturminister Alice Bah Kuhnke gav också ett löfte i form av satsningar för att öka svenskarnas kunskaper om islam. Det ansågs att VI behövde lära oss mer. Det var ett löfte som hade ett enda syfte, att bota svenskarna från ”åkomman” islamofobi. Det visade oss hur stolliga och farliga rödgröna satsningar är. Det är synnerligen märkligt hon som statsråd lovade satsningar som utgick ifrån att svenskarna hade insjuknat i åkomman islamofobi. Ett begrepp som i forskarvärlden är starkt ifrågasatt. Begreppet är både vilseledande och problematiskt eftersom det bygger på en politisering av den kliniska termen ”fobi” som står för ”sakligt omotiverad fruktan”. Det är med få undantag kritiken mot islam är obefogad. Ändå skulle vi ”behandlas”, inte med stöd och behandling, utan kritikerna, det vill säga, ska ”islamofoberna” skulle motverkas och tystas ned. 

Det finns många alarmerade problem i samhället som beror på katastrofala beslut och rödgrön politik: migrationen, skolorna, pandemin (återkommer till den), kriminaliteten, sjukvård och hälsa och arbetslösheten. 

Pandemin har visat oss exakt hur inkompetent och farlig sittande regering är. I pandemins början försökte Anders Tegnell med regeringens stöd att sätta bilden att Sverige inte riskerade att drabbas. Under tiden den diskussionen pågick klev resenär efter resenär av plan hemkomna från riskländer. Det  fanns inget stopp. De kunde bara kliva rakt i det svenska samhället, många med smitta. 

När det stod klart att Sverige hade drabbats av pandemin ville man uppnå flockimmunitet. Så många som möjligt skulle smittas, som grädden på moset vidtogs inga åtgärder för att skydda gamla och andra riskgrupper. Samtidigt stod Tegnell och Löfven och sa att vi MÅSTE skydda våra äldre. Idag är de den gruppen som har högst dödlighet. 

Vi utsattes för ett experiment av politiker och myndighetspersoner som trodde att de visste bättre än alla andra. De anklagade till och med dem som kom befogad kritik för alarmister. När kritikerna höjde sina röster ytterligare, skrev Aftonbladet artiklar om Tegnell som syftade till att omvandla honom till en nationalidol. Under tiden människa efter människa kvävningsdöden på våra äldreboenden. 

Den här regeringen med Löfven i spetsen gör precis allt de inte ska göra. Det finns inte ens någon förståelse för att invandringen i den takt den nu sker måste stoppas. 

De älskar sin makt, makten har berusat dem. Deär så förblindade att de inte kan se vilka fruktansvärda resultat deras politik och beslut haft. Politiker som Löfven, Hallengren, Lövin och Lööf är farliga. De kan aldrig ha fel. De kan aldrig backa. De kan aldrig erkänna fel. Det är alltid någon annans fel. Egentligen borde deras politik kallas för maktgalen nånnanism.

Barn är med nuvarande regering inte skyddsvärda. De kan misshandlas, rånas, våldtas och torteras utan någon reaktion från regeringen. Jo, Löfven var snabbt ute med att beklaga att ”smågangsters” håller på så här. 

Centern är i en liga för sig själv. De har välkomnat in islamister i partiet och först efter påtryckningar och avslöjanden har dessa en uteslutits. Hur många fler det finns inom partiet vet ingen, kanske inte ens de själva. De är så tillåtande att även pedofiler finner en plats i och får förtroendeuppdrag. Detta i ett parti som gör anspråk på att ta ansvar för landet och i synnerhet skydda barnen. 

Lööfs tystnad och oförmåga att ta tag i pedofeliskandalerna kommer gå till historien. Hon har hellre lyssnar på Federleys fabricerade historia om hans relation med en dömd pedofil än tänkt på alla de barn som våldtogs Federleys sambo. Det handlar om grova våldtäkter. Det spelade ingen roll, Federley gjorde allt han kunde för att inte hans sambos hemska gärningar skulle avslöjas. 

Lööfs reaktion när allt avslöjades säger allt om henne som politiker. Lööf kallade det säger då att en ”tragisk och sorglig historia”, och påpekade noga att Federley ”mår oerhört psykiskt dåligt” och att ”förtroendet för Federley är skadat”. Inte ett ord om offren eller om de avskyvärda brotten. Inte ett ord om huruvida hon själv hade fortsatt förtroende för honom.

Det Löfven och regeringen gör och uppvisar borde få vem som helst att få skrämselhicka.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Maktgalenskap som drabbar ett helt land: Inget land hade accepterat Löfven som statsminister

 1. Carl den 12

  Och så här kommer det att fortsätta, om inte fler får upp ögonen vad det är som egentligen händer och sker i samhället och med Sveriges befolkning💔

  Calle ser en fara i det positiva tänket och att allt löser sig med tiden, när utvecklingen och verkligheten är någonting helt annat🙈🙉🙊
  Det här har pågått alldeles för länge och gått för långt och är, ingenting som försvinner av sig självt.
  Det är människor som har skapat verkligheten vi ser att det är människor som också, måste göra en stor förändring och det jävligt snabbt.
  Tyvärr, är sittandes regering handlingsförlamade och visar inget bot om bättring, varken verbalt reagera eller praktiskt agera, för ett land ur detta kloakvaskande tillstånd i vår samtid, som inte går att förlika sig med💔

  Man, kan inte ha politiker som inte kan ta ansvar att förvalta det våra tidigare generationer var med och arbetade för att bygga upp, till oss och framtida generationer💔

  Svar
 2. Eva B

  Tack för en otroligt bra skriven artikel om den nuvarande USLA regering, som vi tvingas ha efter valfusket 2018!
  Och våra barn … dessa barn och ungdomar, som inte skyddas ens av den maktgalna 7-klövern, som föreställer Sveriges regering!
  Det är verkligen skandal!
  Jag undrar, hur många gånger vi ska behöva upprepa: NÄR SKA SVENSKA FOLKET VAKNA???
  Säkert har det skrivits tusentals gånger, men fortfarande TROR det sovande folket mer på regeringen och svetsarlärlingen (Stefan Löfvén) !
  Det är fruktansvärt!
  Fler och fler infödda svenskar lämnar nu vårt fosterland för andra och vettigare styrda länder, där demokrati och åsiktsfrihet och ett rättssamhälle råder! Det svenska rättssystemet är nu så insyltat med islamister, så det går inte längre att rädda!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.