Polis söker tre rånare efter butiksrån i Sollebrunn

| 18 december, 2020

Klockan 18.55 på torsdagskvällen kom ett larm till polisen i Alingsås att en servicebutik i Sollebrunn blivit rånad. Enligt ägaren till servicebutiken så var det tre maskerade och beväpnade rånare som kom in i butiken och stal bland annat snus, cigaretter och pengar innan de låste in ägaren på på lagret och försvann från platsen. Polisen har spärrat av butiken för teknisk undersökning. De söker även efter rånarna i närområdet. Ännu vid 21-tiden fanns inga uppdateringar om ärendet på polisens hemsida.

https://www.expressen.se/gt/vapnat-ran-mot-servicebutik-i-alingsas/?fbclid=IwAR2aq5ZVApNG7HHURwsej6lJihh45i77_zww1mmNNSZdEJi0qqaZjK7uTic

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.