Regeringen och FHM: Varför införs INTE åtgärderna NU, istället förrän om en knapp vecka, när ALLA siffror ‘pekar’ FEL just nu? SVAR: Bara ett spel för gallerierna!

| 18 december, 2020

Det känns tröstlöst och hopplöst att regeringen och Folkhälsomyndigheten INTE kan reagera och agera i tid med tillräckliga åtgärder.

Hade regeringen och Folkhälsomyndigheten menat allvar med dagens åtgärder, så hade dessa varit på plats idag, eller ännu hellre före BLACK FRIDAY och BLACK WEEK. Men istället skall julhandeln först räddas, istället för att undvika allvarlig sjuklighet och förlorade liv.

Anledningen till varför INTE åtgärderna införts tidigare eller ens idag är att ekonomiska prioriteringar görs på bekostnad av sociala. INTE ens munskydd skall införas nu, utan kanske och i bästa fall om TRE VECKOR. 

Åtgärder skall alltså börja gälla om en knapp vecka, dvs INTE förrän efter julhandeln avslutats.

Det kommer givetvis att vara ‘smockfullt’ i många butiker och köpcentrum under helgen och dagarna fram till julafton. Hotet om inställd mellandagsrea kan få handeln att börja REA redan NU, vilket kan öka trängseln ännu mer

NÄSTAN EN VECKA är lång tid – smittotal, individer i behov av slutenvård och intensivvård samt avlidna kommer därmed att förvärras.

Det innebär onödigt mänskligt lidande och död!

Åtgärderna finns HÄR eller HÄR efter ‘tycke och smak’.

Göran Svensson, forskare i internationell management – skriver som privatperson om aktuella samhällsfrågor  

nordavia


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’ (nordinavia.se)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.