Sverige försörjer IS

| 20 december, 2020

GT:s granskning visar att staten försörjt 45 IS-terrorister i Syrien. När kassan ebbat ut har de bara kunna ansöka om mer pengar. 

Det finns inga ord som kan beskriva sveket mot svenska skattebetalare som indirekt omvandlats till en stödorganisation för IS som med mord, tortyrliknande, våldtäkt och brutala terrordåd försöker driva igenom sin vision om ett kalifat. Det här handlar om personer som, trots att Sverige länge avrått personer från att åka till Syrien, ändå gjort det och anslutit sig till en av de mest brutala terrorsekter som någonsin funnits.

Redan 2017 var den här frågan uppe i debatt. Försvarshögskolans rapport 2017 visade att nästan 300 terrorister uppburit någon form av statliga bidrag och att det förekom att man hade personer i Sverige som hanterade post och annat för att ge sken av att den radikaliserade fortfarande befann sig i Sverige. Många tog även då CSN- lån med förevändningen att de skulle studera. 

Rapporten visade att det vanligaste bidragen som kom från Försäkringskassan var bostadsbidrag, barnbidrag, studielån, underhållsstöd och föräldrapenning. Det skickades också pengar personer som befinner sig i Sverige och som får bidrag som de därefter sände ner till de personer som slaktade och mördade i IS namn.  

Hederliga arbetare som tror på demokrati, rättvisa, sekularitet, yttrandefrihet och jämlikhet har alltså länge betalat för att just det motarbetas med våld. Hederliga pensionärer och fattiga som ofta nekas skickas alltså till IS-mördare. 

IS och deras radikaliserade terrorister har tagit många liv och ödelagt familj efter familj. Över hundratalet har redan återvänt tillbaka till Sverige. Väl här ursäktas de och möter ett omhändertagande som får det att vända sig i magen: bostad, jobb och samtal. Det räcker med att de säger att de egentligen inte ville eller att de bara agerat som sjukvårdare. 

Socialtjänsten och kommuner borde överhuvudtaget inte behöva arbeta med redan radikaliserade fanatiker, deras och resurser ska läggas på annat men framför allt ska inte rödgröna politiker använda våra pengar för att stötta dem som anslutit sig till IS för att mörda. 

Sverige är ett paradis för radikaliserade och kriminella men ett rent helvete för övrig befolkning. De IS-terrorister som återvänt hem kan som vem som helst gå runt på våra gator och torg som fria medborgare. De är nog väldigt nöjda med sin situation och den hjälp de får av svenska staten.

Ställ staten inför Haag och se till att de avkrävs att varje krona som betalts ut betalas tillbaka till skattebetalarna. Sist men inte minst, sparka ut IS-mördarna från Sverige. De har inget här att göra! 

https://www.expressen.se/…/45-is-resenarer-forsorjdes…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 2
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Sverige försörjer IS

 1. Carl den 12

  Här har Sveriges sk “goda” förtroendevalda politiker massvis att lära sig utav våra kära grannländers politikers icke gränslösa politik, om hur man värnar och ser till sitt eget folk och land bästa !!!

  Calle boendes i terroriststaden Göteborg, där man INTE kan undgå att se hur våran charmiga stad genomgått en otrygg förvandling, om man inte är helt nerdrogad eller politiskt bakbunden och hyllar PK-ismen ända in i helvetet.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.