Folkhälsomyndigheten tar helgledigt trots ‘krig’ mot en osynlig fiende ‘rasar’ för fullt – VARFÖR skall ‘folket’ ta ‘kriget’ på allvar?

| 21 december, 2020

Folkhälsomyndigheten (FHM) har sedan ganska länge bara rapporterat data kring händelseutvecklingen COVID-19 fyra dagar i veckan (och dessutom bara två presskonferenser) trots en pågående samhällskris.

De närmaste tre veckorna kommer FHM enbart rapportera data två dagar per vecka. Oklart om presskonferenser kommer att hållas överhuvudtaget, då denna information INTE framgår.

Nej, det är INGET skämt, utan på riktigt. 

FHM tar helgledigt.

I Sverige kan uppenbarligen myndigheter stänga ner  nästan all verksamhet och lämna alla ovetande om vad som sker i ‘kriget’ mot vår osynliga fiende. Man vinner INGET ‘krig’, utan att vara välunderrättad med aktualiserad information.

Uppenbarligen kan myndigheter i Sverige ta helgledigt mitt under ett ‘krig’.

Men ‘fienden’ tar INTE ledigt, utan fortsätter att attackera befolkningen.

Eftersom FHM inte verkar ta ‘kriget’ på allvar – VARFÖR skall ‘folket’ ta ‘kriget’ på allvar?

Göran Svensson, forskare i internationell management – skriver som privatperson om aktuella samhällsfrågor  

nordavia


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

1 En tanke på “Folkhälsomyndigheten tar helgledigt trots ‘krig’ mot en osynlig fiende ‘rasar’ för fullt – VARFÖR skall ‘folket’ ta ‘kriget’ på allvar?

  1. ulf

    FHM och herr Tegnell m fl har väl inte ett enda rätt hittills gällande åtgärder för att skydda svenskar i pandemin.Givetvis är ledighet viktigare för dessa byråkrater än att vara i tjänst för svenska folket !!!! De har noll trovärdighet,noll,och ingen värdighet överhuvudtaget.
    Sveriges kung har helt rätt,det är åt helvete.Kungen har större förtroende än både dessa pajasmyndigheter och en impotent regering samt en statsminister som ingen normal svensk ens lyssnar på längre efter sex års lögner,undanflykter och svammel. Varje gång Löfven säger att sverige skall göras bättre inser man att nu blir det ännu en nivå sämre………Lika bra Sveriges Kung och den spillra av försvaret som finns kvar tar över,de har iaf handlingskraft,jämfört med de ynkryggar och impotenta veklingar som kallas regering och statsminister.🙄

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.