Teresia Tess Anicic: COLLATERAL DAMAGE

| 21 december, 2020

”COLLATERAL DAMAGE” betyder ungefär oavsiktliga skador, sånt som händer av en olyckshändelse. I Sverige har vi råkat ut för en del collateral damages när nationalstaten ska bli multikulturell. 

När läkaren Karolin Hakim (31 år) mördades på öppen gata i Malmö var det något i mig som gick sönder. I famnen bar hon sitt spädbarn. Enligt Expressen kan hennes fästman ha varit måltavlan. COLLATERAL DAMAGE.

Adriana (12 år), sköts till döds. Hon dog av en så kallad förlupen kula när hon rastade sin hund. Ingen har dömts för detta än men att ”gängkriminella” är inblandade verkar alla vara överens om. COLLATERAL DAMAGE.

Wilma Andersson (17 år), mördad. Hennes avhuggna huvud hittades hemma hos Tishko Ahmed som dömdes för mordet. Han nekar trots alla bevis man hittat. ”COLLATERAL DAMAGE”.

Tommie Lind (19 år), knivskars till döds. Abubaker Mohamad Awad dömdes för mordet – och för en våldtäkt vid samma tillfälle. COLLATERAL DAMAGE.

Yuusuf (8 år) dödades i i Göteborg 2018 av en handgranat. Så vitt jag vet är dådet ouppklarat. COLLATERAL DAMAGE.

Ebba Åkerlund (12 år), ihjälkörd 2017 med en jävla lastbil. Asylsökande uzbekiske terroristen Rakhmat Akilov satt vid ratten. COLLATERAL DAMAGE.

Två killar våldtagna och torterade på en kyrkogård en hel natt i somras. Skjutningar i Malmö och Borås. Dödsskjutningar bland unga män är 10 gånger högre i Sverige jämfört med i Tyskland. 

Vi vet också att den eskalerande kriminaliteten är resultatet av en ansvarslös migrationspolitik. Hur kan då 51 % av Sveriges kvinnor fortfarande ha förtroende för Stefan Löfvén. 

Är svensken så sugen på krig efter 200 år av fred eller vad är det frågan om?

Kan vi då koppla allt detta till mångkulturen? Ja, det kallas överrepresentation. Men så fort något händer så rycker en kriminolog ut och skyller på ”socioekonomiska faktorer”. Alltså förövarna är snarare offer för maktstrukturen än skurkar som utför viljestyrda handlingar. 

För regeringen verkar det vara oavsiktliga skador mest hela tiden, räcker då inte 6 år av destruktivitet? Jag tror många har insett att sossarnas politik inte längre fungerar. Som kommunismen ungefär. Vilket får mig att tänka på en gammal anekdot, vet inte om den är riktigt sann. En ambassadör frågar en bolsjevik i Sovjet om det vettiga i att låta så många dö för kommunismen. Bolsjeviken svarade ”vill man ha omelett så måste man knäcka ägg”.

Jag säger det som ambassadören ska ha svarat: ”Var f*n är omeletten”?

Teresia Tess Anicic


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.