60-årig man sparkad i huvudet, förd till sjukhus med livshotande skallskador

| 22 december, 2020

Sverige blir bara tryggare och säkrare eller hur?
Speciellt när man läser nyheter som att under måndagskvällen larmades polis och ambulans till Bergagatan i Ljungby där en man i 60-årsåldern blivit misshandlad av en annan man. Enligt boende på adressen har de sett hur en man stod och sparkade flera gånger på den misshandlade 60-åringen i en trappuppgång. När polis och ambulans fick de ta hand om den misshandlade mannen som fördes till sjukhus. Senare under kvällen fördes han vidare till sjukhuset i Lund då hans tillstånd bedömdes som livshotande. En man i 30-årsåldern som anträffades på platsen greps för brottet och är nu misstänkt för grov misshandel och ringa narkotikabrott.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/smaland/60-aring-blev-sparkad-i-huvudet-fick-livshotande-skallskador?fbclid=IwAR1sICfTw-qGpWD5spiUDc4G6aedLEP_EfDz2EJpCNxE4ETYYmAj7zmlPto

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.