Person i Katrineholm hittad död, polis och åklagare är förtegna om ärendet men säger att de utreder det som mord

| 22 december, 2020

Under måndagsförmiddagen hittades en person död i Katrineholm. Omständigheterna till dödsfallet gjorde att polisen inledde en förundersökning om mord i ärendet. Polisen och åklagare är dock förtegna om utredningen och säger vi måste få arbeta ostört. Polisen skriver på sin hemsida att de inte kommer att kommentera händelsen mer.
Även åklagaren i fallet Ola Björstrand uttalar sig när han sade: “Även om vi förstår att det finns ett allmänintresse angående vad som händer i utredningen, kan polis och åklagare i nuläget inte lämna fler kommentarer. Utredningen omfattas av sträng förundersökningssekretess, vi måste få arbeta ostört.”
Det har dock framkommit att två personer gripits och senare anhållits i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/person-hittad-dod-i-katrineholm-mord-utreds/?fbclid=IwAR3p0eB15wscr8WdqNDvRcnxgmtpjExKXd3csaU-g1ve1WB3glC0z0Ke6JA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.