Man i 20-årsåldern förd till sjukhus med hugg och skärskador efter rån

| 23 december, 2020

Vid 16.30 på tisdagseftermiddagen larmades Göteborgspolisen till ytterligare ett knivrån. Denna gången i Hammarkullen i Angered i Göteborg. Enligt polisen så ska offret vara en man i 20-årsåldern och han ska blivit rånad av en maskerad man. Under rånet ska enligt polisen offret fått motta flera hugg mot både kroppen och armarna och fördes till sjukhus för vård. Offret ska dock varit vaken och talbar när polisen när polisen anlände till platsen. När han fördes bort i ambulans så följde en polis med i transporten.

Polisen sände även en patrull till sjukhuset för att samla information om läget. På brottsplatsen var där dock flera patruller kvar som började söka efter gärningsmannen. Rånbytet blev vid detta tillfälle magert då rånaren endast fick med sig en keps från rånet.
Vid 16.44 skriver polisen på sin hemsida att polis har sökt i närområdet men att ingen har kunnat gripas. De skriver också att insatsen på platsen är avslutad. Ärendet rubriceras som grovt rån.

https://www.expressen.se/gt/man-knivranad-av-maskerad-man/?fbclid=IwAR3rj3k47Hjf8wAwPTDIfIa7Qtfj6GBn4zTUrD1JCtKvpxDpvpmuDnQflkU https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/ran-vapnat-goteborg-hammarkullen-183368

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.