Man i 20-årsåldern skadad vid skjutning i Eksilstuna

| 23 december, 2020

Strax efter klockan 23 på tisdagskvällen fick polisen i Eskilstuna in flera samtal om att folk hört skottlossning på Årbygatan. När polisen anländer till platsen konstaterade de att det skett en skjutning på platsen och att en man i 20-årsåldern var skadad på platsen. Enligt polisen ska mannen blivit skjuten med ett flertal skott och han fördes i ambulans till sjukhus där han fick opereras under natten. Enligt uppgift var manen vaken och talbar när polisen kom till platsen och när han fördes till sjukhuset.

Skjutningen rubriceras som mordförsök av polisen och platsen spärrades av för teknisk undersökning. Polisen vädjar på sin hemsida om att få information om skjutningen. De skriver på sin hemsida: ”Personer som var på Årbygatan runt den aktuella tiden kan ha sett något som hjälper oss vidare i utredningen. Ta kontakt med polisen via 114 14 och lämna dina uppgifter.”

https://www.expressen.se/nyheter/ung-man-skadad-efter-skottlossning-i-eskilstuna/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.