Teresia Tess Anicic: GE HONOM ALLT SÅ FÅR DU INTE KNIVEN I DIG.

| 23 december, 2020

Ivar Arpi skrev nyligen en artikel om ökade förnedringsrån mot våra barn och han belyser även ämnet i ”Radio Bulletin” där man konstaterar: Har det gått så långt att föräldrar numera behöver instruera sina barn för att på bästa sätt inte påkalla uppmärksamhet. 

Har det gått så långt att man som pappa ska behöva säga till sin 9-åring: Om någon drar kniv får du lämna ifrån dig allting annars får du kniven i magen.  Jag är inte förälder själv men kan föreställa mig den känslan. 

Sverige har blivit ett av de mest otrygga länderna i Europa och när ett par journalister på ”SVT Barn” vaknar till, ja då har det verkligen gått långt. I en debattartikel i Expressen nyligen (”Barnens ord om rånen är bortom allt förstånd”) förstår vi att en och annan inom journalistkåren har vaknat upp.

 Barnen rånas, förnedras och kränks om och om igen. De berättelser vi nås av är bortom allt vad som borde ingå i ett vuxenblivande.

Och så några exempel:

”Man blir rånad av sju maskerade killar en kväll och blir skrämd till tystnad för att förövarna vet var man bor”

”Känslan av att anmäler man till polisen så kommer man bli straffad, det hotas om att ens mamma ska bli rövknullad om man anmäler.”

”Vi träffar 10-åringar som berättar att de blivit boxade i magen på idrottsplatsen av ett äldre killgäng och blivit plockade på sina första mobiler.”

Sju-mot-en. Svarta adidasbyxor med vit rand. Man behöver inte förklara det närmre vilka som ligger bakom. Alla vet. Och ni som inte vet. Ni ljuger. 

DETTA ÄR INTE NORMALT. 

9-ÅRINGAR SKA INTE BLI ATTACKERADE, FÖRNEDRADE OCH HOTADE MED KNIV.

Jag är uppvuxen på 90-talet. Nej, det var ingen idyll och visst lärde man känna en och annan otrevlig typ. Men ingen hotade att rövknulla min mamma. Stora killar gav sig inte på en tioåring i grupp. Visst fanns det rötägg som ställde till det men de visade ändå någon slags respekt för polisen.

Det dröjde många år innan journalisterna tog bladet från munnen och dem gör det nu, fast 10 år för sent. Nyheter som ansågs ”gynna borgare och högerflanken” sopades under mattan, mörkades, relativiserades eller problematiserades till den milda grad att man undrade om det ens hade hänt. 

Nu står vi här med ett totalt splittrat samhälle. Tioåringar attackeras på lekplatser och ICA och journalister på SVT Barn undrar hur det har gått så långt. Eller undrar de verkligen det? På riktigt? Många av oss ”såg ju det komma” för länge sedan. 

Fast vi är förstås inte journalister på SVT.

Teresia Tess Anicic

https://nyheteridag.se/fordubbling-av-antalet…/…

https://shows.acast.com/…/episodes/lansering-av-bulletin


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Teresia Tess Anicic: GE HONOM ALLT SÅ FÅR DU INTE KNIVEN I DIG.

 1. ulf

  Det är det samhällsbygge som S och Löfven ser till att utföra så alla vi svenskar skall känna oss berikade !! det svamlar ju Löfven om i alla sammanhang och även S kommunledningar tycker det är utmärkt bra. vi som är emot denna mångkulturella dårskap har bara inte förstått hur mycket berikade vi har blivit ! Det är ju bara socialdemokrater med sin bildning och skarpa intellekt som förstår det………och samhällsbygget där svenska skattebetalare betraktas som mindre värda och mindre vetande bara fortgår…..berikningen fortsätter med hjälp av S.

  Svar
 2. Carl den 12

  Och dom som inte är journalister, kacklar om sin satans statestik och att man minsann inte tror att det blivit värre, pga att det är anmälningarna som har ökat🙈🙉🙊

  Calle undrar om man som person är helt nerdrogad, politiskt empatilös eller rent allmänt inte bryr sig om barn💔
  Alltså på riktigt, så många brottsoffer som inte vågar anmäla pga ytterligare hot om våld vid alla olika sorters brott.
  Hur vore det att ta sig en titt på verkligheten, istället för att förminska och samtidigt vara så naiv att statestik och den som genomför en undersökning på förhand har bestämt sig för att så här vill man att slutresultatet ska se ut, så det passar in och överensstämmer med ens egna politiska uppfattning i kampen att göra allt för sitt parti man röstar på.

  Sedan att man inte framstår som en “bättre och godare” människa som var det grundläggande syftet, utan någon som har tappat allt sunt förnuft, som går över ens förstånd och in på grannens❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.