Våldtäktsförsök mot kvinna som var ute på hundpromenad i Västerås

| 23 december, 2020

Vid 21.30-tiden på tisdagskvällen utsattes en kvinna för ett våldtäktsförsök vid ett skogsområde i Viksäng i Västerås. Enligt uppgift var kvinnan ute på kvällspromenaden med sin hund mittemot Tanka-stationen på Kaserngatan då det hände. Mannen ska enligt polisen tryckt upp kvinnan mot ett träd och försökt lossa på hennes kläder. Våldtäktsförsöket avbröts dock när hennes hund började skälla. Mannen lämnade platsen då platsen också.

Polisen vill i nuläget inte lämna ut något signalement på gärningsmannen, detta för att inte påverka utredningen och eventuella vittnesmål. Polisen var på plats under tisdagskvällen för att säkra spår på platsen. De eftersöker även tips från personer som kan ha varit i närheten av platsen vid tidpunkten för våldtäktsförsöket. Polisen skriver på sin hemsida att tips kan lämnas på 114 14.

https://www.expressen.se/nyheter/valdtaktsforsok-mot-hundrastande-kvinna/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.