Tonårspojke rånad och knivskuren på lillejulaftonskvällen

| 24 december, 2020

Klockan 21.37 på lillejulafton så larmades polisen till Fågelbacksgatan i Malmö då det skett ett rån och knivskärning på platsen. Den rånade och knivskurne är enligt polisen en tonårspojke mellan 15 och 18 år och han blev rånad och knivskuren av två gärningsmän. Vid rånet blev pojken av med sin jacka. Därefter flydde rånarna från platsen på elscotrar. Polis och ambulans var på platsen. Pojken fick följa med till sjukhus för vård. Hans skador är dock okända. Polisen stannade kvar på platsen för att undersöka denna. Ännu på julaftonsmorgonen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tonaring-ranad-och-knivskuren-garningsmannen-flydde-pa-elscotrar/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.