Inbrottstjuv väckte villaägare utanför Laholm

| 25 december, 2020

Strax innan klockan 22 på julaftonskvällen så fick en villaägare ett otrevligt uppvaknande av att någon okänd rörde sig inne i huset strax utanför Laholm. När tjuven förstod att någon var hemma flydde denne från platsen, och lämnade en stökig villa efter sig. Villaägaren larmade polisen som kom för att undersöka inbrottet. Enligt polisen var huset i oreda, och det är oklart om denne fick med sig något. Polisen konstaterade under undersökningen att den okände “besökaren” tagit sig in via en altandörr. Ännu på juldagsmorgonen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet trots att polisen har sökt i området.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tjuv-vackte-villaagare-soks-av-polis/?fbclid=IwAR0l_V702KCtW70w4XuPwiDsDT37tuZRyNHOQ6YMby8u4tsrZSqNe4oQsuw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.