Misstänkt mordförsök vid Rinkebys tunnelbanestation

| 25 december, 2020

Inte ens under julafton slipper man läsa om misshandlar med tillhyggen. Misshandlar som det som skedde vid tunnelbanestationen i Rinkeby under julaftonskvällen då en man i 20-årsåldern blev misshandlad med någon typ av stickvapen. Mannen fördes till sjukhus i ambulans men ska ha varit vaken och talbar när han fördes iväg. Senare under kvällen griper polisen en man, även denna i 20-årsåldern för dådet. Han är nu enligt polisen misstänkt för försök till mord. Hur tillståndet för den skadade mannen är oklart under juldagsmorgonen.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-vid-tunnelbanestation/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.