Fyrverkeri misstänks ha startat brand på skola i Husie

| 26 december, 2020

Strax före klockan 19 på juldagen larmades räddningstjänst och polis till en brand på en skola på Klågerupsvägen i Husie. När räddningstjänsten anlände kunde de konstatera rökutveckling och att det brunnit i en papperskorg i ett toalettutrymme. Branden hade spridit sig från papperskorgen till inventarier i samma utrymme. Och den hade startats genom att någon hade krossat ett fönster till det aktuella utrymmet och skjutit eller kastat in en fyrverkerier genom fönstret. En anmälan om mordbrand är upprättad i ärendet men där finns ingen misstänkt eller gripen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/fyrverkerier-startade-brand-i-skola-raddningstjansten-pa-plats/?fbclid=IwAR2vDCjXdLuhpTJbfK1f19Pxd8eS6Nvq63LcB1AizB9NVu2lW1XT6s3JqqI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.