Sprängning i Björkhagen i Stockholm, polisen förtegna om ärendet

| 26 december, 2020

Sprängningarna fortsätter runt om i Sverige och ingen helg undantas, inte ens julhelgen då det sent på juldagskvällen sprängdes i stadsdelen Björkhagen i södra Stockholm. Polisen är mycket förtegna om sprängningen. Den ska dock ha exploderat vid en brevlåda. Polisen hade platsen avspärrad under några timmar men avspärrningarna släpptes efter att tekniker undersökt platsen. Sprängningen ska inte orsakat några större materiella skador och ingen person ska fysiskt ha blivit skadad. Polisen har startat en utredning om allmänfarlig ödeläggelse i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/explosion-vid-bostad-i-stockholm https://www.expressen.se/nyheter/larm-om-explosion-flera-poliser-pa-plats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.