Teresia Tess Anicic: MYCKET SKRIK FÖR LITE ULL

| 26 december, 2020

Jag läste att förundersökningen mot Paolo Roberto om ”oaktsam våldtäkt” lagts ned och straffet blev böter. Grattis vill jag säga till honom att han undkom PK-Sveriges extrema hämnd för det är alltid samma onyanserade prat:

 “Ingen säljer sex frivilligt”. “Sexköp är våldtäkt”. 

Att man inte valde att väcka åtal förväntade jag mig till skillnad från en massa lutherska moraltanter och det är ett märkligt resonemang de för: Att förövare som våldtar, förnedrar och mördar ses med blida ögon och är offer för skeva maktstrukturer. Att däremot låta två vuxna människor ha en intim affär i samförstånd: 

Häng den jäveln. 

Pedofiler som stoppar kuken i små barn. Lätt hänt. Gruppvåldtäkter. Lätt hänt. Barn som blir pissade i munnen. Lätt hänt. Förövares handlingar sker aldrig av egen vilja utan beror på socioekonomiska faktorer så låt oss fortsätta posta handhjärtan på Fredrick Federlyes sida. 

I vilket land som helst hade denna händelse inte ens blivit en utredning men eftersom vi bor i det land vi gör där skenfeminister getts så mycket luft under vingarna blir resultatet därefter. Man grillade Timell för några år sedan, nu var det Paolo som hamnade på altaret och fick se sitt liv slås i spillror. 

Aftonbladet gjorde sitt bästa att framställa den prostituerade som ett fattigt offer från ett Öststatsland. Jag grävde lite. Höginkomsttagare från Polen och extremt kräsen när hon väljer kunder. Hennes handväska såg ut att kosta mer än min bil. Vilket för mig till frågan varför man har så svårt att hålla isär äpplen och päron? 

Det är ju en stor skillnad på trafficking och frivilligt sexarbete. 

Vad ger er rätten att förminska och likställa alla sexarbetare med våldtäktsoffer?

Vad ger er rätten att diskvalificera människor och ta ifrån dem deras självbestämmande?

Vad ger er rätten att använda härskartekniker?

Vad ger er rätten att plocka fram pekpinnar men vara knäpptysta kring de 22 våldtäkter som dagligen sker i Sverige? 

22 VÅLDTAGNA PER DAG, som ges minimal uppmärksamhet av gammelmedia men allra minst från er som gapar mest. Att Paolo fanns på varenda löpsedel vittnar om hur sjukt och depraverat vårt samhälle har blivit. Människor raljerar om hans förkastliga moral men protesterar inte mot alla de överfallsvåldtäkter som ökat senaste åren. 

2014 utreddes en sexhärva på ett massageinstitut i Göteborg. Ägaren, en man i 50-års åldern blev gripen för våldtäkt och sexuellt ofredande av 6 kunder. Brottsmål som handlar om våldtäkt blir alltid sekretessbelagda och rättegången hölls inom lyckta dörrar. Offren tilldelades bokstäver i stället för namn, jag fick D. 

Förövaren fick 3 år i fängelse vilket kan ses som ett hån mot den våldtagna kvinnan. Ofredandet var inte det värsta att utstå. 

Inte heller att gå igenom processen med rättsväsende och polis. Eller möta honom i rättssalen. Nej, det värsta var att se hans avsaknad av ånger och hur han nekade till allt. Under rättegången sökte jag hans blick upprepade gånger men han valde att inte se mig i ögonen. 

Teresia Tess Anicic

Expressen Debatt 19 maj 2020 “Feminister tystar oss frivilliga sexarbetare”


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.