BAR HAN MUNSKYDD? Morgan Johansson, justitie- och migrationsminister, har sprungit på mellandagsrea i köpcentrum

| 27 december, 2020

Trots hans egen regerings uppmaning till handeln att ställa in mellandagsrean, samt FHM´s rekommendation att undvika köpcentrum. Med på shoppingturen fanns också flera livvakter.

“Justitie- och migrationsminister Morgan Johansson (S) gick på mellandagsrean i shoppingcentret Nova i Lund under söndagen, rapporterar SVT Skåne.
”Jag besökte ett köpcentrum på annandagen för att handla en försenad julklapp till mina föräldrar. Det var oförsiktigt, och jag borde ha planerat det inköpet bättre. Det var dock ingen trängsel, och det gick att hålla säkra avstånd tack vare de vakter som reglerade antalet besökare.”, skriver Johansson i ett sms till SVT Nyheter.”

Detta skriver Aftonbladet


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “BAR HAN MUNSKYDD? Morgan Johansson, justitie- och migrationsminister, har sprungit på mellandagsrea i köpcentrum

 1. ulf

  Ett glimrande praktexempel på socialdemokratisk dubbelmoral och ljugande……alldeles som vanligt alltså trots Löfvens svammel och konstlade allvar i statspropaganda kanalen ! Pajas !!

  Svar
 2. Jonas Claesson

  Masker borde väl bara dom som är sjuka använda? Det skyddar ju inte personen som bär den om det inte är en P3-mask. Det intressanta tycker jag är här att han förespråkar en sak, och gör en annan själv. Fast det är väldigt vanligt bland våra folkvalda (https://runelanestrand.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/), och även bland dom som inte är folkvalda (https://web.archive.org/web/20111106211450/http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5irACiJBJQIdVCWQoIVvGqw-rMyvQ).

  Svar
 3. Carl den 12

  Migrationsminister Morgan julhandlar och har med sig flera livvakter i “trygga” Sverige ???

  Calle missunnar egentligen inte Morgan att tryggt julhandla, men att han ser till sin egen trygghet framför Svenska befolkningens trygghet, gör han till en arbetsvägrande och frånvarande politiker.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.