Varför lät man landet trasas sönder?

| 27 december, 2020

Lät Sveriges politiker med fullt medvetande om de problem som uppstått ändå Sverige trasas sönder? Frågan kanske är löjlig, i synnerhet då vi redan har svaret. Men vi behöver faktiskt veta och få ett ärligt svar. 

Vet politikerna vad som egentligen hänt i den vanliga människans vardag och alla andra hederliga människor som tvingas leva i utsatta områden? 

Mellan 2015-2020 har Sverige befunnit sig i en utopi och fantasi om vad man kan utsätta ett land och ett folk för. Folket betraktas som besvärliga och surrealistiska kritiker som inget bra griper. Om man kunde skulle väl S som under 40-talet kasta in flertalet på något statligt mentalsjukhus. En slutstation för de som utmärkt ner sig m st. 

Eftersom vi, folket betraktas som besvärliga surrealistiska kritiker matas vi med lögner allt medan rödgröna studerar vad som händer. Går vi bananas? Om vi gör det, ja då är vi tillbaka till det där med surrealistiska kritiker. Ingen av oss kan ta oss ifrån det synsättet mer än vi själva. Av i synnerhet S betraktas vi som smått sinnesslöa. 

Vi har utsatts för en rad olika experiment; ansvarslös invandring, inga åtgärder när det gått åt helvete, islamister ute det fria och en pandemi man passade på och testa teorin om flockimmunitet, inte lyssnat på andra experter utan låtit främst gamla dö i plågor. De mänskliga försöksdjuren har varit många, precis som på 40-talet då man kastade in den diagnostiserade som sinnesslöa. 

Många människor idag har fått sina liv sönderslagna, inte minst av politiker som skyddat pedofili eller varit en själv. 

Men det slutar inte där. Vi kan idag skriva en lång lista av missöden och om människor som fått sina liv sönderslagna av rödgrön politik. Fredrik Reinfeldt blev startskottet och Stefan Löfven den som glatt tog emot staffetpinnen Reinfeldt skickade iväg. 

Vi kan kan inte minnas allt, men vi kan minnas smärtan, orättvisorna, om hur den fria kvinnan fick sin värld inskränkt, om män/pojkar som blev slagpåsar, om hur jämlikheten anpassades till det ojämlika. 

Bit för bit har något vi håller kärt tagit ifrån oss: demokrati, jämlikhet, rättvisa, tilltron till politiker och myndigheter, vår utmärkta sjukvård, skola och omsorg. 

Det handlar inte bara om ett land. Det handlar om människor av kött och blod. Jag tror ingen kommer svälta ihjäl men jag tror att många kommer dö på grund av brister i vårt nya samhälle. I våra kvarlämnade minnen kommer om detta berättas. Jag undrar vad man kommer tänka om oss då. 

En märklig omständighet är att våra politiker på ett eller annat sätt även kommer drabbas. Ändå fortsätter de på den inslagna vägen. Om det bara handlade om att man vill förändra men varför vill man ge sig på att bygga en ny värld? 

Varför vet våra politiker så lite och att förändring alltid kommer underifrån. Från folket. Varför är det ingen som talar om för dem att de har fel, exempelvis om att rädda världen. Att enbart ta emot män från MENA-länder är inte att rädda utsatta och fattiga, eller att göra världen lite bättre. 

Våra politiker borde sätta sig vid skolbänken och släppa in den vanliga människan i politiken. Den som lever i den utopi de försöker att skapa.


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Varför lät man landet trasas sönder?

  1. ulf

    Vi har begåvats med ett Bidrag(S)parti Lögnmästarna som köper röster via rikliga bidrag till sin importerade väljarbas . Ett kommunistparti bestående av Stalin kramare och påhejare av väpnad revolution . Ett sk Miljöparti där tokdårar ,flummare och islamister får driva raseringspolitik för att sänka sverige totalt. Ett Centerparti som grundligt vidrigt sviker sitt ord dessutom odlare av pedofiler och allehanda avvikare ,samt islam vurmare. Ett sk Liberalt parti som sviker sitt ord och dessutom är helt vilse utan styrning.
    Landet Sverige kommer i andra hand för dessa ynkryggar till politiker.🙄🤮De har storhetsvansinne och noll inre moralkompass.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.