Johan Westerholm: Projektavtalet mellan Tro och Solidaritet om islamisterna – Detta är vad som hände sen

| 28 december, 2020
Faksimil projektrapport/avtal Broderskap 4/99. Stockholms Moské. Foto Wikipedia. Montage.

Det projektavtal mellan socialdemokraternas sidoorganisation Broderskap, idag Socialdemokrater för tro och solidaritet (STS) som inleddes 1994 med Sveriges Muslimska Råd och presenterades samt antogs vid förbundets kongress 1999 fick en rad konsekvenser för det svenska samhället.

Vid Socialdemokrater för Tro och Solidaritets kongress 1999 (då Broderskap) antogs ett projektavtal mellan förbundet och Sveriges Muslimska Råd för att öka muslimers delaktighet i samhället. STS kommenterar projektavtalet själva för att från deras perspektiv reda ut de frågetecken som har kommit att kanta projektet som syftade till ett ökat samhällsengagemang från muslimska väljare.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.