Polis förtegna med grovt brott i Trollhättan

| 28 december, 2020

Polisen fick vid 18.45 på söndagskvällen ett larm om ett bråk på en adress i ett radhus i bostadsområdet Karlstorp i Trollhättan. När polisen kom fram var det rörigt på platsen och det var mycket folk som rörde sig på platsen. Inledningsvis var polisen förtegna om vad som hänt och sade bara att de utredde ett grovt våldsbrott.
Men nu på måndags meddelade de att det rörde sig om ett mord alternativt dråp och att det är en kvinna som är död.

Ännu har polisen inte kunnat fastställa dödsorsaken. De väntar på att kroppen och bostaden ska undersökas innan de vill fastställa en brottsrubriceringen. Polisen har startat en förundersökning i ärendet med rubriceringen mord alternativt dråp. De personerna som fanns i radhuset har förhörts under söndagskvällen och natten mot måndagen men ingen är ännu gripen misstänkt för något. Under söndagskvällen knackade polisen även dörr i området för att få mer information.

https://www.expressen.se/gt/polisinsats-i-trollhattan-misstankt-valdsbrott/ https://svt.se/nyheter/lokalt/vast/storre-polisinsats-i-trollhattan

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.