Polis omhändertar person och kör denne till sjukhus, där upptäcker sjukvårdspersonal att personen har stickskada.

| 28 december, 2020

Strax innan fyra på söndagsmorgonen larmades polisen till ett bostadsområde i Handen i Haninge söder om Stockholm. Enligt uppgift ringde en person in om att en påverkad person som trillat omkull. När polisen anländer anträffar de en person på marken som även de trodde var påverkad. Polispatrullen omhändertog mannen på plats och körde honom därefter till sjukhuset. Först där på sjukhuset upptäcktes det att han hade en skada på kroppen från ett vasst föremål. Under söndagsmorgonen inledde polisen en en förundersökning om mordförsök i ärendet.

De knackade dörr och tekniker var på platsen där mannen anträffades för att göra en teknisk undersökning.
Polisens presstalesperson Eva Nilsson sade på söndagsmorgonen: “Vi vet inte om det är brottsplatsen, det är väldigt oklart än så länge.”
Senare under söndagen ska en 27-årig man gripits misstänkt för mordförsöket. Den misstänkte är sedan tidigare känd av polisen, han dömdes för ett antal år sedan för bland annat våld mot tjänsteman och har på senare år dömts för narkotikabrottslighet.

https://www.expressen.se/nyheter/mordforsok-i-haninge-man-hittades-pa-marken/?fbclid=IwAR2MCo68XzJW4Xb6Tfuc5rApxxY7h5tmfecHz1BJMMTteRvm6yA_ASBFbpc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.