Polisstation i Stenungsund avspärrad efter hot

| 28 december, 2020

Vad är det som händer i Stenungsund kan man fråga sig?
Mycket har skrivits den senaste tiden om detta samhälle, om hur kvinnor och män blivit vid flera tillfällen sparkade och slagna när de rastat sina hundar, om hur en bensinmack rånades under vapenhot och nu idag att en person har ringt in till polisstationen i Stenungsund och uttalat ett hot.
Så vad är det som händer i detta samhälle?
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: “Vad som har framförts eller hur pass allvarligt det är kan jag inte gå in på nu. Vi jobbar med utredningsåtgärder och vi bevakar situationen. Om det är ett allvarligt menat hot vill vi inte gå ut med för mycket.”

Men det är så allvarligt att polisen har förhöjd säkerhet på polisstationen och flera polispatruller har kallats in för säkerhet. Bland annat syns tungt beväpnade poliser utanför den avspärrade stationen.
Peter Adlersson säger vidare: “Vi försöker få fram mer om den här personen i fråga som har framfört hotet.”
Enligt uppgift har polisstationen inte fått utrymmas.
Så Sverige blir väl tryggare och säkrare för var dag som går, eller hur?
För det känns väl tryggt när inte ens polisen undgår hot, när inte ens de som ska vara en trygghetsskapande myndighet hotas?

https://www.expressen.se/gt/polisstation-avsparrad-efter-hot/?fbclid=IwAR0J_2CtMC4n2ZX9tVqGmilYG2fHczqLguA-Z7URU7Oy-3-NMowAYm6by2o

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.