Raketskjutning orsakade rökutveckling på skola i Lund

| 28 december, 2020

Strax efter klockan 18 på söndagskvällen larmades blåljuspersonal till en skola på Sandbyvägen utanför Lund. Det var ett automatiskt brandlarm som startat på grund av rökutveckling i lokalerna. När räddningstjänsten kom till platsen så kunde de konstatera att där fanns rök i lokalerna men att det inte brann i skolan. De kunde också konstatera att någon skjutit in en fyrverkeripjäs i skolan. Polisen skrev en anmälan om olaga intrång och skadegörelse i ärendet. Polisen hade under kvällen ingen misstänkt eller gripen under söndagskvällen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/rokutveckling-pa-skola-i-lund-efter-raketskjutning/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.