Två rån på kort tid i Kärra i Göteborg

| 29 december, 2020

Strax före klockan 19 på måndagskvällen kom det första larmet till polisen från Kärra i Göteborg. Det handlad om att en maskerad och pistolbeväpnad man hade rånat ett apotek i Kärra centrum. Enligt uppgift tvingade den beväpnade gärningsmannen ner personalen på golvet innan han plockade på sig mediciner och försvann i okänd riktning därifrån.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson säger: ”Han visste väl vad han var ute efter.”

Enligt polisen blev ingen av personalen skadad vig rånet, de ska dock blivit chockade över händelsen. Gärningsmannen var maskerad med en uppdragen huva och munskydd så polisen har inte något ordentligt signalement att gå efter. Polisen har även använt hundar i sökningen efter rånaren, men utan att få upp några spår i området. Under kvällen sökte polisen även efter vad övervakningskamerorna i området fångat upp på bild.

Händelsen utreds som rån. Ingen var under måndagskvällen gripen i ärendet.
Nästa larm från Kärra kom fick polisen vid 20.50-tiden. Denna gången var det en ung man som knivrånades på sin mobiltelefon av en mörkklädd man. Polisen var på platsen och tog upp anmälan. Där finns inga uppgifter om någon person är misstänkt eller gripen i detta ärende heller.

https://www.expressen.se/gt/krim/pistolman-ranade-apotek-ingen-gripen/ https://www.expressen.se/gt/krim/man-knivranad-blev-av-med-telefon/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.