Bilbrand i Angered, gärningsperson försökte tända på fler

| 30 december, 2020

Kort före midnatt på tisdagskvällen larmades polis och räddningstjänsten till en bilbrand på en parkering i Angered. När de anlände till platsen så brann en bil men där var skador på flera andra bilar efter att bilbrännaren eller bilbrännarna försökt tända eld på dem också. Enligt ett vittne så ska en svart bil lämnat parkeringen i samband med att branden utbröt. Polisen har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand i ärendet. Men ännu på onsdagsmorgonen finns det ingen misstänkt eller gripen för bilbranden.

https://www.expressen.se/gt/bil-i-brand-i-natt-garningsman-forsokte-tanda-pa-fler/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.