Tre skjutna i Tensta. En person rapporterad avliden

| 30 december, 2020

Vid 21.45-tiden på tisdagskvällen larmades polisen om en skjutning i Tensta centrum där två personer skadats. Lite senare på kvällen hittades ytterligare en person skadad i en bostad. Alla tre har förts till sjukhus. Polisen säger också att de startat en förundersökning om försök till mord och grovt vapenbrott i ärendet. Mycket mer är inte polisen villiga att yppa på tisdagskvällen. Enligt på tisdagskvällen obekräftad källor ska en av de skjutna avlidit.

Dessa uppgifter är dock något som polisen inte i nuläget vill bekräfta. Expressen har också fått uppgifter om att två av de skjutna ska vara i de senare tonåren. Men detta är också något polisen inte vill bekräfta. Polsen har enligt uppgift ett stort antal resurser på plats och båda brottsplatserna har spärrats av och teknik arbetar med att säkra bevis. Polisen har hållit förhör med eventuella vittnen samt letar efter gärningsmännen. Enligt uppgift var ingen vid midnatt mot onsdagen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/tva-skjutna-i-tensta https://www.expressen.se/nyheter/skjutning-i-tensta-stor-polisinsats/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.