Man knivrånad i Skövde

| 31 december, 2020

Vid 17.25 på onsdagseftermiddagen larmades polisen om att en man blivit knivrånad i anslutning till en restaurang på Hertig Johans gata i Skövde. Enligt uppgift ska det varit två män som rånade offret och bytet vid rånet ska ha varit plånboken, en ring och mannens klockan. Efter rånet ska rånarna också slagit mannen i huvudet varefter rånarna försvann från platsen till fots. Polisen har sökt efter de båda rånarna men ännu vid 19-tiden var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/krim/man-ranad-slagen-i-huvudet/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.