Tre män anhållna för beväpnat rån mot Coop i Norberg

| 31 december, 2020

Fagersta nyheter skriver att efter ett intensivt spaningsarbete grep polisen tre män för ett rån som skedde på tisdagskvällen strax före stängningsdags på Coop i Norberg. Det var då strax innan klockan 22 som två män gick in på Coop och hotade personalen med ett pistolliknande föremål och en kniv. De krävde att personalen skulle öppna affärens kassaskåp. Men personalen övertygade männen att ingen i personalen kunde göra det då de inte hade befogade till att göra detta.

När personalen lyckats med detta så lämnade rånarna affären och personalen kunde larma polisen. Polisen satte in stora resurser för att hitta rånarna , och efter ett par timmar kunde tre personer gripas. Personerna nekar till att ha haft något med rånet att göra men vissa omständigheter gör att polisen anser att de kan binda dem till rånet. De gripna anhölls senare under natten mot onsdagen av åklagare.

https://www.facebook.com/694500467367866/posts/2055461177938448/?d=n

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.