Kristersson moraliserar INTE över Löfven (och flera av hans ministrar) – ‘sitter i samma båt’ och ‘kastar därför INTE sten i glashus’!

| 1 januari, 2021

Raden av ledande politiker som har dåligt omdöme är uppenbarligen många.

M:s partiledare Kristersson säger att han INTE tänker moralisera (HÄR) över Löfvens dåliga omdöme (HÄR) att INTE föregå med gott exempel som statsminister.

INTE så konstigt att Kristersson INTE vill moralisera, då han ‘sitter i samma båt’.

Kristersson har själv visat samma dåliga omdöme (HÄR) som Löfven och INTE heller föregått  med gott exempel som partiledare för ett av oppositionspartierna i Sveriges Riksdag.

Politiker är tyvärr ALDRIG ärliga och erkänner ALDRIG egna misstag.

Kristersson vill bli nästa statsminister, men kan INTE ‘sopa rent framför egen dörr först’ och därför ‘kasta sten i stenhus’, dvs inte kritisera någon annan för något som man själv gör sig skyldig till.

Ulf Kristersson skall givetvis kritiseras och ‘ställas vid skampålen’ på som samma vis som statsminister Stefan Löfven (HÄR), justitie- och integrationsminister Morgan Johansson (HÄR), finansminister Magdalena Andersson (HÄR) och ALLA andra ledande politiker och myndighetsansvariga såsom generaldirektör på MSB Dan Eliasson (HÄR).

Den sistnämnde, Eliasson är en följetong som gång på gång visat dåligt omdöme och gör det igen. Regeringen kommer väl INTE ‘sparka’ honom denna gång heller, utan skyddar en inkompetent, okunnig och arrogant ‘nolla’ i ur och skur.

Ställ frågan till ALLA och kräv svar från ALLA. 

‘Häng ut’ dem som visat dåligt omdöme.

Man kan undra varför flera andra ledande politiker är tysta (INGEN nämnd, men INGEN glömd) och INTE kommenterat andras dåliga omdöme.  Troligtvis har flera av dem har haft lika dåligt omdöme.

Kristersson ‘lindar in’ sitt eget dåliga omdöme med ord som ‘tänker INTE moralisera’.

‘Fjantigt’ av ‘fjanten’ Kristersson.

Göran Svensson, forskare i internationell management – skriver som privatperson om aktuella samhällsfrågor  

nordavia


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.