Jamen såklart Dan Eliasson var din semester helt ok.

| 2 januari, 2021

Mitt under rådande pandemi bestämmer du dig som generaldirektör för MSB att åka till Las Palmas. Först har MSB vägrat att svara på varför deras generaldirektör kunde vara så oansvarig, förståeligt. Vad skulle de säga, det spelar ingen roll vilken myndighet eller position Eliasson haft, så har han varit oansvarig. Det är så att säga något vi får på köpet. 

Dan Eliasson tar nu på sig den stora offerkoftan: Jag har ju avstått från så många resor och jag nu behövde verkligen den här. 

Tänk vad konstigt det är, familjer som är i sorg som inte ens får ett erkännande för allvaret bakom att deras nära och kära dött i Covid-19, men de får läsa om Eliassons behövliga” semester. 

Dan Eliasson försöker släta över det hela med att säga att ändå jobbat lite på distans, brunbränd som han är. 

Fullkomligt vidrigt är vad det är. Sjukvården som riskerar sina liv varje dag och anhöriga som mister någon varje dag, medan Eliasson grasserar i solen och jobbar lite på distans. 

https://www.expressen.se/…/dan-eliasson-forsvarar…/


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

1 En tanke på “Jamen såklart Dan Eliasson var din semester helt ok.

 1. ulf

  Ja du Eliasson du måste väl ändå vara den största ynkedom till skit som socialdemokratin lyckats klämma ur sig någonsin.
  Du är så självisk och så långt från en normal medkännande människa man kan komma och så fullständigt föraktfull för alla drabbade ,det är synd om dig som inte har kunnat resa så mycket som planerat. Tror du att det finns någon mer som är drabbad ???
  Du måste vara den sosse som personifierar det totala föraktet för Svenskar som drabbats i pandemin.Hade du inte fått nya tjänster av Löfven efter dina totala inkompetenta misslyckanden inom myndighetsvänstern så hade du havererat helt och varit fullkomligt pissad på i konkurrensen med dina importerade socialfall.
  Verkligen synd om dig som missat någon resa utomlands,är du medveten om att ett stort flertal svenskar som betalar skatt inte har råd att åka någonstnas ?
  Du är tamej f n det mest ynkliga som socialdemokratin har att visa upp !!! Fattar du något av vad vanligt folk tycker om dina uttalanden….🙄🙄🙄🙄 Ni är helt under vanliga svenskars värdighet och en skam för Sverige.Ta Löfven och hans anhang i handen och försvinn för tid och evighet.🤮Vi skiter totalt i om du inte kan åka utomlands tio gånger per år,många klarar inte sin dagliga tillvaro i Sverige trots ett helt livs skatteinbetalningar.Ska vi tacka dig och Löfven för det ??? Ni är helt ynkliga idioter och utan ett uns värdighet.Bort med er sort ur detta land för tid och evighet 🙁🙁

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.