TERESIA TESS ANICIC: LEV INTE MED LÖGNEN DIN BOMULLSK*K

| 2 januari, 2021

Alla som har grundläggande kunskaper om de gamla Öststaterna och forna Jugoslaven vet att lögnerna genomsyrade samhället, det är så kommunistiska styren fungerar. Människorna hade allt de behövde (not), de var fria (not). Regeringen var rättvis (not) och kompetent (not) och det fanns ingen (jo) korruption. 

Människor var nöjda eftersom de inte visste bättre, de hade föda på bordet och kunde bila till Kroatiens kust en gång om året längs gropiga, eftersatta vägar. Bli inhysta i en grå skolåda till hotell i sann bolsjevistisk anda. 

Helt ärligt, vem behöver det fria ordet när cigaretter och spriten är billig?

Jag ska inte jämföra Sverige med en kommunistdiktatur men nog har vi haft våra ”sanningar” som man ifrågasätter på egen risk. Ingen har hamnat i fängelse för att ha kritiserat PK-samhället och vi torterar inte oliktänkande. I alla fall inte fysiskt. Men social stigmatisering kan vara lika effektivt. Risken att bli utfryst. Utpekad, omplacerad eller rent av avskedad.

SÅ FOLK HÅLLER KÄFTEN. 

Vi svenskar har uppfostrats så, att inte göra väsen av oss och rätta oss i ledet. En tystnadskultur som är subtil och knappt märkbar men rakt igenom vidrig. Jag märker den själv i min egna vänskapskrets. En kultur som kan liknas vid en mobbare som flåsar dig i nacken, du vet inte när du åker på en verbal avhyvling eller utfrysning. Så du går runt mest hela tiden och är rädd.

För femton år sen stod hela Sverige i givakt och trodde att hundratals barn från Tjetjenien var apatiska. För fem år sedan trodde man att fyrtioåringar från Afghanistan var minderåriga och behövde barnvakt på HVB-hem. Aja baja om du inte trodde på det, vi måste ha rättssäkra åldersbedömningar. Och invandringen var lönsam, det stod nämligen i DN och på regeringens hemsida. 

Det blir en vinst lite längre fram. Köper ni fortfarande den lögnen? 

Brottsförebyggande rådet har vridit sig som maskar på en krok för att ens slippa utreda frågan. Fast till slut kröp som vi alla vet sanningen fram.

Sverige är fullt av islamofober. Bland annat en som ryckte huvudduken av en muslim i Farsta. Detta fick en massa politiker att ta på sig huvudduk för nån sorts manifestation, trots att det hela troligen inte ens ägde rum. Hela Sverige förtrycker kvinnor. Tiggeriet är inte organiserat. Sverigedemokraterna är nazister. Oljan ska ta slut. Världen ska gå under. En tonårig autist vet bäst. 

Det absurda är att vi parallellt med detta har en debatt om fake news vilket har lett till att alternativa media fått en enormt stor roll att slå sönder de stora plattformarnas monopol på sanningen. Journalister på DN hatar att de inte kan mörka för mycket eftersom alternativmedia med sina knappa resurser drar ner byxorna på dem. 

Nyligen försvann Swebb-tv spårlöst. Har ni frågat er varför eller är ni för upptagna med att titta på Lets Dance? Kanske är vissa av er så djupt nere i träsket att ni inte ens vet att alternativmedia existerar. Nya tidningen Bulletin ställde frågan till de ansvariga men fick inget svar mer än att det rörde sig om desinformation kring corona.

OH REALLY?

Inget nytt under solen, vår yttrandefrihet har under en längre tid varit under attack och jag har själv censurerats utan att ha brutit ”community regler”. Det räckte att vänstern skramlade med sina tomma tunnor för en avstängning. Ska vi då skratta eller gråta åt galenskapen? Vi ska skratta för de har ännu en gång skjutit sig själv i foten. Jag vet inte vart vi är på väg men jag vägrar gulla med landsförrädare. Samma förrädiska makthavare som inte tillåter sanningen eftersom den hotar deras maktpositioner. 

Att välja den enkla vägen är alltid lättare men när har någonsin den stora massan skapat förändring? Vissa kallar oss extremister som tycker att Hitler hade en poäng. Förlåt men ni är ju bara löjliga. Min farfar satt i koncentrationsläger i Dachau, jag hatar extremister! Er anklagelse är lika löjlig som att vänstern skulle bestå av fjolliga woke-flingor som censurerar skiten ur oss om vi råkar fisa i fel ton. Även om det ligger närmare sanningen. 

Frågan jag vill ställa till DIG är vilken väg du tänker välja? All information finns där ute för den som vågar få lite skrapsår på knäna. Men om du för en sekund tror att vår socialistiska adel vill oss väl trots det pågående politiska vansinnet, till dig hyser jag ingen större tilltro. Till dig vill jag säga fortsätt lyssna på msm. 

Kliv ur din kista hösten 2022 och sätt krysset där du alltid satt det.

TERESIA TESS ANICIC


Vi behöver ditt stöd!

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklam låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

Varje gåva är betydelsefull.

SWISH: 0735 29 63 35

Paypal:

  • 9
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.