två 15-åriga pojkar rånade av knivbeväpnade jämnåriga pojkar i Helsingborg

| 2 januari, 2021

Två 15-åriga tonårspojke blev vid 16.20-tiden på nyårsdagseftrtmiddsgen rånade utanför en skola vid Bergaliden i Helsingborg. Enligt pojkarna ska det varit tre jämnåriga pojkar som kom fram till dem där och hotade dem med våld om de inte överlämnade sina mobiltelefoner till dem. Enligt pojkarna ska en av rånarna varit beväpna med kniv. Pojkarna larmade inte om rånet direkt utan det dröjde cirka 30 minuter innan de var hemma och kunde larma. Polisen åkte till den ena av pojkarnas hemadress och tog upp anmälan samt förhörde pojkarna där. Pojkarna ska inte blivit fysiskt skadade vid rånet men var uppjagade efter det de blivit utsatta för. Ännu på nyårsdagskvällen var ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-pojkar-ranade-i-helsingborg/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.