Fyrverkeriuppskjutning i trapphus i Staffanstorp

| 3 januari, 2021

Fyrverkeriattackerna mot allmänheten och polisen fortsätter. Under natten till söndagen var det i Staffanstorp som det skedde när en fyrverkeripjäs avfyrades i ett trapphus strax före halv ett på söndagsnatten. När räddningstjänsten kom fram till bostadshuset var trappuppgången skadad och rökfylld. Ingen person ska ha skadats vid fyrverkeriattacken och vid halv två ventilerades röken ut och huset kunde kontrolleras. Någon brottsrubricering om attacken har inte upprättats på söndagsmorgonen. Bara någon timme senare kom nya larm från centrala Staffanstorp. Denna gången hade en fyrverkeripjäs exploderat på en bil. Ingen har rapporterats blivit skadad vid denna attacken heller. En anmälan om skadegörelse har upprättats i detta ärende.

https://www.expressen.se/kvallsposten/fyrverkeripjas-avfyrades-i-trapphus/

  • 3
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.