M-politikern Hans Wallmark var i Las Palmas: ”Har brustit i mitt omdöme”.

| 3 januari, 2021
Hans Wallmark, riksdagsledamot för Moderaterna, har också vait i Las Palmas över jul. Foto: FREDRIK WENNERLUND

M-ledamoten Hans Wallmark har varit i Las Palmas under helgerna. Det skriver han på Facebook.

”Har brustit i omdöme och därmed förtroende. För detta kan jag bara be förbehållslöst om ursäkt”, skriver han. 

Moderaternas utrikespolitiske talesperson Hans Wallmark har besökt Las Palmas under julhelgerna – trots de svenska reserekommendationerna.

Ett erkännande och en ursäkt: Även jag har varit i Las Palmas under helgerna. Hustrun är därnere och har arbetat därifrån. Jag kom ned med medicin och vi har firat jul tillsammans.”, skriver han i ett inlägg på Facebook.

Folkhälsomyndigheten och regeringen har vid flera tillfällen uppmanat svenskar att avstå från icke-nödvändiga resor.

Givet alla andra svenskars uppoffringar finns all anledning att på goda grunder anse att jag borde avstått. Jag har inte rådfrågat min partiledning eller någon annan om denna resa i förväg.”, skriver Wallmark.”

1 En tanke på “M-politikern Hans Wallmark var i Las Palmas: ”Har brustit i mitt omdöme”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.