Man i 30-årsåldern hittad svårt knivskuren utomhus i Lindome, förd till sjukhus för vård

| 3 januari, 2021

Vid 2.30 på natten mot söndagen hittade polisen en svårt knivskuren man i 30-årsåldern utomhus i Lindome i Göteborg. Mannen är förd till sjukhus med ambulans för vård. Enligt polisen var mannen vaken och talbar när han hittades och han ska ha sagt att det var i en lägenhet han skadades. När polisen kom till lägenheten så fann de fyra personer där som alla togs in för förhör.
Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg sade under natten: ”Förhoppningsvis kan vi åka till sjukhuset där mannen får vård och förhöra honom där. Sen får vi se vad de fyra personerna som förhörs nu säger och om det kan ge några ringar på vattnet.”
Polisen rubricerar ärendet som mordförsök.

https://www.expressen.se/gt/man-hittad-knivskuren-utomhus-/

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.